Beoordelingen van Warung Exotica Haarlem

Recente recensies van Warung Exotica Haarlem

5 sterren na 12 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en super lekker eten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij vaker besteld en ben nooit teleurgesteld. Het eten is altijd goed en heerlijk. Bezorging is ook sneller dan verwacht. Kortom, is een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet heel snel maar dat geeft niet want ze zijn suuuuuuuper vriendelijk en het eten is heerlijk.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten, en super dat je nu ook online kunt bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassend makkelijk. Ik mis nu wel de gezelligheid in de winkel als je moet wachten, altijd een feestje. Dank je wel

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wordt heel snel en warm afgeleverd. Heerlijke roti, goede kwaliteit. Echt een aanrader!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd. Bara kip was top! Sotosoep was ook geweldig. 10+

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, heerlijke roti. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerbeste roti van heel Nederland. Nergens anders heb ik zo’n lekker roti (en andere dingen) gegeten. Tevens is de winkel ook een uitje voor mijzelf en mijn dochters.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij warung gehaald en zeker niet de laatste keer.Heerlijke roti, bara lekker. Helemaal top. Dikke plus