Beoordelingen van Warung Exotica Haarlem

Recente recensies van Warung Exotica Haarlem

5 sterren na 16 reviews

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd. Gevraagd om 18.00 en levering kwam om18.10. Smaak is goed en ook de hoeveelheid is in orde. Maar dit keer was het eten niet warm genoeg. Afstand van bezorging naar afleveradres is ongeveer 2km.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti met garnalen, snelle levering!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat WarungExotica bijna bij mij om de hoek zit , had de bezorgen toch helaas veel moeite om mijn adres te vinden , gelukkig was het eten natuurlijk lekker.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar een kort toelichting: "het was (alweer) heerlijk!"

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en super lekker eten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij vaker besteld en ben nooit teleurgesteld. Het eten is altijd goed en heerlijk. Bezorging is ook sneller dan verwacht. Kortom, is een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet heel snel maar dat geeft niet want ze zijn suuuuuuuper vriendelijk en het eten is heerlijk.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten, en super dat je nu ook online kunt bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassend makkelijk. Ik mis nu wel de gezelligheid in de winkel als je moet wachten, altijd een feestje. Dank je wel

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wordt heel snel en warm afgeleverd. Heerlijke roti, goede kwaliteit. Echt een aanrader!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd. Bara kip was top! Sotosoep was ook geweldig. 10+

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, heerlijke roti. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerbeste roti van heel Nederland. Nergens anders heb ik zo’n lekker roti (en andere dingen) gegeten. Tevens is de winkel ook een uitje voor mijzelf en mijn dochters.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij warung gehaald en zeker niet de laatste keer.Heerlijke roti, bara lekker. Helemaal top. Dikke plus