Beoordelingen van Warung Exotica Haarlem

Recente recensies van Warung Exotica Haarlem

5 sterren na 33 reviews

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Roti kipkluifjes on line besteld. Was op het opgegeven tijdstip klaar én natuurlijk weer heerlijk!

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, beste roti in Haarlem.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijke roti, misschien wat veel ;-)

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed en op tijd mankeert niks aan

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ruim op tijd bezorgd en het eten was heel smakelijk. Dit was de eerste bestelling, er zullen er meer volgen.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten en keurig op tijd.

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker! :)

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische bami met tempeh was heerlijk!

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

De smaak van de roti was goed kip was net gaar maar beetje droog ik had bijna geen jus erg jammer

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Om de mensen bij Exotica op zaterdag niet extra te belasten met het moeten opnemen van steeds weer de telefoon via de website besteld voor afhalen. Jammer dat de prijs van een simpel broodje op de site 6 euro is .... en in de winkel 5 euro. Volgende keer maar gewoon per telefoon bestellen. Het bestelde was overigens zoals van Exotica gewend: VOORTREFFELIJK 👍🏻

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goed gevulde barra’s en roti. Alles netjes apart ingepakt zoals gevraagd. Bestelling stond mooi op tijd klaar en was makkelijk online te bestellen.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Beste roti....kom er speciaal vanuit Nieuw Vennep om het te eten/halen.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk zoals altijd

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten kwam door drukte te laat en was daarom niet echt warm meer. Het eten zelf was heerlijk. Ik dacht dat het door Waring zelf zou worden bezorgd, maar werd door Thuisbezorgd gedaan.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer té lekker en keurig vriendelijk bezorgd 👌🏻

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was goed op tijd. Gevraagd om 18.00 en levering kwam om18.10. Smaak is goed en ook de hoeveelheid is in orde. Maar dit keer was het eten niet warm genoeg. Afstand van bezorging naar afleveradres is ongeveer 2km.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti met garnalen, snelle levering!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat WarungExotica bijna bij mij om de hoek zit , had de bezorgen toch helaas veel moeite om mijn adres te vinden , gelukkig was het eten natuurlijk lekker.

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb maar een kort toelichting: "het was (alweer) heerlijk!"

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super snel klaar en super lekker eten.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb bij vaker besteld en ben nooit teleurgesteld. Het eten is altijd goed en heerlijk. Bezorging is ook sneller dan verwacht. Kortom, is een aanrader!

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was niet heel snel maar dat geeft niet want ze zijn suuuuuuuper vriendelijk en het eten is heerlijk.

, 18-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en mooi op tijd bezorgd!

, 11-09-2020

Kwaliteit:

Rating

altijd heerlijk eten, en super dat je nu ook online kunt bestellen!

, 03-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassend makkelijk. Ik mis nu wel de gezelligheid in de winkel als je moet wachten, altijd een feestje. Dank je wel

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling wordt heel snel en warm afgeleverd. Heerlijke roti, goede kwaliteit. Echt een aanrader!

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op tijd. Bara kip was top! Sotosoep was ook geweldig. 10+

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd geleverd, heerlijke roti. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten zeker voor herhaling vatbaar

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De allerbeste roti van heel Nederland. Nergens anders heb ik zo’n lekker roti (en andere dingen) gegeten. Tevens is de winkel ook een uitje voor mijzelf en mijn dochters.

, 17-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer bij warung gehaald en zeker niet de laatste keer.Heerlijke roti, bara lekker. Helemaal top. Dikke plus